Wracam do wczesnych pobudek, do słuchania starego rocka od samego rana i do śniadań z uśmiechem na ustach, bo za oknem słychać śpiew ptaków. Obudziłam się i tak, to już wiosna :)
A dzisiaj przede mną ulubiony ostatnio trening pleców i hmm, może rower do tego...
kaszka orkiszowa z jabłkiem, odżywką białkową sezamowo-czekoladową, prażonymi migdałami i walden pancake syrup
40g orkiszowej manny
1 szklanka wody
1/2 szklanki mleka sojowego
1 jabłko
25g odżywki białkowej
15g prażonych płatków migdałów
walden pancake syrup lub syrop klonowy
Wodę i mleko zagotować razem. Wsypać kaszę, dodać pokrojone jabłko i gotować, mieszając. Gdy całość będzie gęsta, zdjąć z ognia i wymieszać z odżywką. Podać z migdałami i syropem.
Świetna sprawa. Śniadanie pełne energii ;)
OdpowiedzUsuńGdzie dorwałaś orkiszową manne?
OdpowiedzUsuńW Realu :) Ale widziałam też w niektórych sklepach eko.
Usuńmniam, wygląda przepysznie :)
OdpowiedzUsuńsuper wygląda i na pewno mega smakuje :)
OdpowiedzUsuńAle pyszności ;)
OdpowiedzUsuńhttps://poradnikzywieniowy.wordpress.com/
i jak ten syrop do nalesników Syla? ja miałam raz, już dawno i wiem,że jakoś nie przypadliśmy sobie do gustu :D karmelowy wymiata!
OdpowiedzUsuńJa mam go już drugi raz i bardzo lubię :)
Usuńa próbowałaś tych "do kawy" ?
UsuńNie, nie miałam.
UsuńSą okropne te do kawy!nie kupujcie!
Usuńmocha do kawy super, ale original niedobry
UsuńWygląda apetycznie :)
OdpowiedzUsuńoj te prażone migdały... mniam!
OdpowiedzUsuńWygląda na taką przyjemną konsystencję, że mam ochotę na.. budyń :D
OdpowiedzUsuńPodoba mi się ten wpis, tyle pozytywnej energii z niego płynie! :D
OdpowiedzUsuńBrzmi pysznie! Uwielbiam prażone migdały!
OdpowiedzUsuńJaki syrop z agawy polecasz jasny czy ciemny? :D
OdpowiedzUsuńJasny :)
Usuń