Strony

.1487.

 wafle ryżowe z masłem orzechowym, bananem i czekoladowym waldenem
rice cakes with peanut butter, banana and chocolate walden syrup

18 komentarzy:

  1. Co dzisiaj tak skromnie?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jechałam gotować do babci z samego rana, więc tam od razu po śniadania jadłam ciasta ;) W sumie i tak powyższe wafle kalorycznie wyszły tak samo jak moje owsianki czy omlet.

      Usuń
    2. czyli ile?aż nie chce się wierzyć,że wafle mają tyle kalorii co pyszna Twoja owsianka !

      Usuń
    3. Najbardziej wkurzająca wada blogów śniadaniowych - ciągłe komentowanie wielkości porcji. A jeśli już osoba prowadząca bloga miała zaburzenia odżywiania, to całkiem przechlapane, cały internet chce kontrolować objętość jej posiłków. U zdrowego człowieka ( bez problemów z chorobami metabolicznymi ) za tę kontrolę odpowiada jego własny organizm. Nie chcę tym komentarzem nikogo urazić, ale z własnego doświadczenia wiem, że tłumaczenie się z zawartości talerza i wielkości własnej porcji odbiera cały apetyt.

      Usuń
  2. Wygląda tak prosto a smakować musiało wspaniale :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam masło orzechowe <3
    To jest ręcznie robione czy kupne?

    OdpowiedzUsuń
  4. Po prostu ulubione śniadanie, kiedy nie mam ochoty dużo zjeść <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Tak prosto a pysznie :)'

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń