jedno-porcjowy chlebek bananowy z dżemem jagodowym, serek wiejski z nerkowcami i jagodami goji
20g płatków owsianych błyskawicznych20g mąki owsianej
1 jajko
1 banan, rozgnieciony widelcem
50g serka wiejskiego
ekstrakt z wanilii lub 10g waniliowej odżywki białkowej
cynamon
Wszystkie składniki wymieszać w kokilce. Piec 10 minut w 180 stopniach lub 5 minut w mikrofali.
Hej pisałam czy mogłabyś dodać mój blog Milka-light.blogspot.com na śniadaniowca ?;)
OdpowiedzUsuńAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa już wiem, jak będą wyglądać moje śniadania w najbliższym czasie!
OdpowiedzUsuńtaki chlebek na pewno wypróbuję ;3 Zgaduję, że przy najbliższej okazji :3
OdpowiedzUsuńWygląda smacznie! :)
OdpowiedzUsuńWygląd nieziemski. :) Warte zrobienia bo pyszne.:) Polecam
OdpowiedzUsuńJak to fajnie wygląda! Nigdy nie robiłam "mug cake", ale skoro w tym przepisie jest i banan (mniam) i serek wiejski (mniam mniam) to nie mogę nie spróbować! :)
OdpowiedzUsuńzapisuje do zrobienia :-) takie cos mysle, ze rowniez w parowarze jak najbardziej :)
OdpowiedzUsuń