Robiłam eksperymentalnie z mąki owsianej zamiast zwykle dodawanych płatków i niefortunnie dorzuciłam białka sojowego przez co znowu nie chciały się odkleić od gofrownicy. Ja więc będę eksperymentować dalej, a wy zróbcie sobie sprawdzone, najlepsze dotąd: owsiane bananowe gofry (link).
Cinnamon banana waffles with plum jam
obłędne !!!
OdpowiedzUsuńpysznie:)
OdpowiedzUsuńjak mi sie marzy gofrownica... :D
OdpowiedzUsuńwyglądają extra mimo wszystko :)
OdpowiedzUsuńI tak wyglądają bardzo zachęcająco :D
OdpowiedzUsuńNie jadłam jeszcze ciemnych gofrów ;p
OdpowiedzUsuńJak tam czas sesji? ;)
OdpowiedzUsuńte gofry wyglądają świetnie! i chętnie się przekonam, że też tak smakują :)
OdpowiedzUsuńMoja gofrownica nie lubi się z tymi goframi, a szkoda :)
OdpowiedzUsuńcos cudownego :)
OdpowiedzUsuńchce takie ;<
OdpowiedzUsuń